2008. január 12-e óta elindult gyülekezetünkben az IFI. Ezzel a cikkel szeretnénk bemutatkozni és köszönteni a gyülekezetet.

Kedves Isten!

Ma reggel találkoztam az új lelkipásztorral. Együtt gereblyéztünk a templomkertbe. Megkérdezte, hogy szeretnék-e segíteni neki egy IFI megalakításában. Meglepődöttségemben egyből igent mondtam. Hazafelé ezer meg ezer kérdés keringett a fejemben: Hogyan tudnék én segíteni? Kikkel szolgálnék együtt? Kik jönnének egyátalán IFIre? Minden olyan lehetetlennek és távolinak tűnt. Csak elkezdtem imádkozni és vártam. Aztán adtál szolgálókat. Adtál időt, hogy megismerjük egymást. Adtál álmokat és ötleteket, amiket együtt akartunk megvalósítani. Elkezdtünk meghívókat készíteni a megnyitó bulihoz, elkezdtünk régi konfirmandusokat felkeresni és legfőképpen elkezdtünk együtt imádkozni. Aztán eljött A Nagy Nap. Az első IFI. Nem tudtuk, hogy ketten vagy harmincan fognak jönni, de hittük, hogy Te hozod el őket. És jöttek. Régi és új arcok, akikre öröm volt visszamosolyogni. Akikről talán akkor még semmit sem tudtunk, de volt egy közös pontunk, mert Te összekötöttél minket. Azóta már hónapok teltek el. Mégis felülmúltad minden várakozásunkat. Egy közösség lettünk, ahová jó tartozni. Péntekenként 6-tól találkozunk az IFI teremben, ahol eddig az érzelmeinkről beszélgettünk: szégyen, öröm, szeretet, harag, szerelem…Ezáltal pedig nem csak magunkat és egymást ismerjük meg jobban, hanem Téged is. Ennél nagyobb örömöt nem is tudok elképzelni. Köszönöm!

Deme Kriszti

Íme egy kis ízelítő, ahogy mi látjuk magunkat:

Több okból is nagyon szeretem az IFI-t. Lehet beszélgetni, énekelni, nevetgélni. Érdekesek a témák és mindenki nagyon jófej. De a legjobb az, hogy elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Az átlagos hétköznapok után nekem mindig feltöltődés az IFI, és mindig várom a pénteket.

"Mosolygós"

Nekünk nagyon tetszik az Ifi , amióta elkezdődött azóta járunk 1-2 péntek kivételével. Nagyon tanulságos dolgokról szoktunk beszélgetni pl.: szerelem, bánat stb...

Ezeken kívül még énekelünk, játszuk, és persze imádkozunk is, és ha ezeket mind elvégeztük utána csócsózunk, ping-pongozunk, és beszélgetünk. Ajánljuk mindenkinek, hogy jöjjenek el, mert nem tudják, hogy miből maradnak ki! :-)

Bói Nándor és Buda Szabina

 
Élő közvetítés

Vasárnap kb. 3/4 10-től élő közvetítést adunk a templomunkban elhangzó Istentiszteletről.

Urnatemető

urnatemeto9

belépés
Látogatóink:
Oldalainkat 56 vendég böngészi